Τελετή καθομολόγησης ΠΜΣ "Διοικητική Επιστήμη και Πληροφοριακά Συστήματα"

Στη μεγάλη αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου της Καβάλας πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα το τελετουργικό της ορκωμοσίας των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοικητική Επιστήμη και Πληροφοριακά Συστήματα". Πλήθος κόσμου, παλιοί και νέοι φοιτητές του Τμήματος κατέκλυσαν την αίθουσα και χειροκρότησαν τους νέους διπλωματούχους του Τμήματος.

Στα πλαίσια της τελετής αποδόθηκαν τα χρηματικά βραβεία επίδοσης στους τρεις πρώτους φοιτητές του περασμένου ακαδημαϊκού έτους, κ. Πηγαδά Βασίλειο, κ. Σαλή Αναστάσιο και κ. Μυτιληνάκη Θεόδωρο.

Την τελετή απονομής των διπλωμάτων τίμησε με την παρουσία της η δήμαρχος Καβάλας κυρία Δήμητρα Τσανάκα. Οι καλεσμένοι της τελετής είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετική μουσική εκτέλεση γνωστών έργων κλασικής μουσικής από το κουαρτέτο του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας που αποτελείται από τους ταλαντούχους νέους μουσικούς, Υβόννη Μέλισσα, Άρτεμις Κουκουζίκα, Αντώνη Τζιβένη και Επαμεινώνδας Τζιβένη.

 
  
ΕλληνικάEnglish

DASTA newsletter

By registering to our newsletter you automatically receive important notifications about EMaTh.Tech DASTA news and events.

Terms and Conditions

DASTA on Facebook

Ομάδα Εθελοντισμού ΤΕΙ ΑΜΘ Theseus Club

Theseus Club on Facebook

Online guests

We have 9 guests online

Jooble job search


Copyright © 2024 Kavala Institute of Technology