Οδηγίες Ορκωμοσίας ΣΤΕΦ

Οδηγίες για τους απόφοιτους των Τμημάτωντης Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής σχετικά με την Τελετή Ορκωμοσίας
Οι νέοι απόφοιτοι των Τμημάτων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, θα προσέλθουν στις Γραμματείες των Τμημάτων τους μία ώρα πριν από την τελετή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποφοίτησής τους. Οι απόφοιτοι του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου θα προσέλθουν στο κτήριο της Σχολής (1ο όροφο Γραμματεία Σχολής).
Στην Τελετή Ορκωμοσίας, θα φορεθούν τήβεννοι από τους αποφοίτους. Παρακαλούμε πολύ, την ημέρα αυτή οι απόφοιτοι να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα, προκειμένου να παραλάβουν την τήβεννο για τη διαδικασία της τελετής. Η επιστροφή της τηβέννου θα γίνεται αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας οπότε και θα επιστρέφεται αντίστοιχα η Αστυνομική τους ταυτότητα. Οι τήβεννοι θα παραλαμβάνονται από την αίθουσα Συνεδριάσεων της Σχολής στον 1ο όροφο του κτηρίου, μία ώρα πριν από την έναρξη της τελετής.

Γραμματεία Σχολής

 
  
ΕλληνικάEnglish

DASTA newsletter

By registering to our newsletter you automatically receive important notifications about EMaTh.Tech DASTA news and events.

Terms and Conditions

DASTA on Facebook

Ομάδα Εθελοντισμού ΤΕΙ ΑΜΘ Theseus Club

Theseus Club on Facebook

Online guests

We have 30 guests online

Jooble job search


Copyright © 2023 Kavala Institute of Technology