ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Αγαπητοί σπουδαστές – Πείτε τη γνώμη σας σχετικά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία!

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη έρευνα της Ευρώπης σε θέματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας!

Κάθε χρόνο περίπου 950 πανεπιστήμια από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουν πολύτιμα δεδομένα σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι σπουδαστές τους, μέσω της έρευνας trendence Graduate Barometer. Το ΤΕΙ μας συμμετέχει στην εν λόγω έρευνα για το 2016. Περίπου 280.000 σπουδαστές συμβάλουν κάθε χρόνο στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος εργασίας και εκπαίδευσης, εκφράζοντας τις απόψεις και προσδοκίες τους.

Θέλετε και εσείς να πείτε τη γνώμη σας; Λάβετε μέρος στην έρευνα πατώντας εδώ:

www.trendence-gradbarometer.eu

και θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε:

  • · 5 x € 500 κουπόνια αγορών*
  • · 10 x € 200 κουπόνια αγορών*

*Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι σας BestChoice Europe σε περισσότερα από 70 online καταστήματα. Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε το ποσό που θα κερδίσετε σε διάφορα εταιρικά καταστήματα.

Στο τέλος του ερωτηματολογίου θα έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα της έρευνας του προηγούμενου έτους. Μέσω των απαντήσεών σας, εργοδότες και πανεπιστήμια ενημερώνονται σχετικά με τους στόχους και προσδοκίες της νέας γενιάς, ενώ εσείς λαμβάνετε online και χωρίς κανένα κόστος χρήσιμες πληροφορίες σε θέματα σπουδών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Οι απαντήσεις σας είναι ανώνυμες και τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται νομικά.

Τώρα, το μέλλον σας έχει φωνή!

 
  
ΕλληνικάEnglish

DASTA newsletter

By registering to our newsletter you automatically receive important notifications about EMaTh.Tech DASTA news and events.

Terms and Conditions

DASTA on Facebook

Ομάδα Εθελοντισμού ΤΕΙ ΑΜΘ Theseus Club

Theseus Club on Facebook

Online guests

We have 21 guests online

Jooble job search


Copyright © 2021 Kavala Institute of Technology